Societat 21/10/2020

Projeccions, xerrades i contacontes a l'Octubre Trans de Palma

Entre les propostes, hi ha la conversa en línia amb la humorista Elsa Ruiz i la presentació del poemari 'Pelos y hogares'

Ara Balears
1 min
Tatiana Casado i Sonia Vivas, durant la presentació de l'Octubre trans

PalmaUn taller sobre serigrafia amb lemes en defensa de les persones trans al casal Flassaders donarà el tret de sortida a l'Octubre Trans de Palma. Aquest dimecres n'han presentat les activitats la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, i la presidenta de Ben Amics, Tatiana Casado. A causa del covid-19 és necessària inscripció prèvia per a tots els actes, que s'estendran fins dia 3 de novembre.

Entre les propostes, hi ha projeccions de pel·lícules, xerrades i contacontes. Hi destaquen actes com la conversa en línia amb la humorista Elsa Ruiz (22 d'octubre), la presentació del llibre Pelos y hogares de Bruno Cimiano i Lara M. Pascual (dia 24) i la projecció de la pel·lícula documental Argentina (dia 31), entre d'altres.

També trobam en la programació un taller centrat a donar consells per a joves sobre identitat de gènere (27 d'octubre), el contacontes Trans Bird per a infants i famílies (dia 30), una xerrada sobre dermatologia en persones trans amb el dermatòleg de Son Espases Daniel Ramos (dia 29), i la xerrada sobre realitats trans al teatre i en el món audiovisual amb Leo Alburquerque, de Lioparda Teatre (3 de novembre).

Cal recordar que ja fa una dècada que a tot l'Estat les entitats LGTBI+ organitzen diferents activitats sobre temàtiques trans, no binàries i de dissidències sexuals durant l'octubre per commemorar la celebració, el 22 d'aquest mes, del Dia internacional per a la despatologització de la transsexualitat.

stats