Localitzen una pastera amb 15 migrants a Cabrera

Tots els passatgers de l'embarcació eren homes i procedien d'Algèria

La Guàrdia Civil ha localitzat aquesta matinada, al voltant de les 3.35 hores, una pastera amb 15 migrants que havia desembarcat a Cabrera i que procedia d'Algèria, segons recull Efe. Agents de l'Institut armat s'han desplaçat fins a l'illot Conillera i han demanat l'assistència de Salvament Marítim.

El Salvamar Acrux, amb base a Port de Portals, s'ha desplaçat fins a l'illot, però, com que els migrants estaven en un punt de difícil accés, els han traslladat amb l'embarcació de la Guàrdia Civil fins a la de Salvament Marítim. Al voltant de les 9.00 h es dirigien cap al port de Palma.

En arribar al port seran atesos per la Creu Roja, amb la supervisió de Sanitat Exterior. Així mateix, si el seu estat de salut ho permet, quedaran a càrrec de la Policia Nacional, que iniciarà els tràmits per tornar-los a Algèria. Cal destacar que amb aquesta ja són dues les pasteres amb migrants irregulars que arriben a les Balears amb menys de 12 hores, ja que aquest divendres a les 16.40 h se'n va trobar una altra amb 13 homes.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF