Societat 16/11/2021

Palma demana als seus ciutadans que destapin els seus llocs preferits per vendre'ls al turisme

La Fundació Turisme Palma 365 llança 'La teva Palma favorita', una campanya per fer una guia turística participativa

1 min
Turistes a Palma-

PalmaLa regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro, ha presentat aquest dilluns dematí la campanya 'La teva Palma favorita'. Es tracta d'un projecte que consisteix en la creació d'una guia turística feta amb participació ciutadana. En concret, a còpia d'enquestes, els palmesans podran descobrir als turistes els seus llocs, racons o restaurants preferits.

Segons ha explicat Navarro, es vol obrir una guia urbana a tota la ciutadania per dos motius: "Posar en valor les barriades de Palma i perquè siguin els veïns qui ens indiquin quins són els seus racons preferits". Per fer-ho, s'habilitarà una web (tupalmafavorita.com) on es podrà accedir per fer l'enquesta en qüestió. El recull començarà demà i durarà fins dia 16 de desembre.

La regidora de Turisme, ha constatat que aquesta fórmula, a banda de ser una manera de "conciliar al resident" i "fer seva la ciutat indicant els seus llocs preferits". A més, Navarro també s'ha referit a la guia com una eina que sigui pels residents i així "posar en valor els barris de Palma", ha explicat. Però així i tot, a la mateixa enquesta no es poden seleccionar tots els barris, com per exemple, El Rafal o Son Gotleu.

stats