Societat 27/06/2018

Exhaurides les entrades per al concert del Mallorca Gay Men's Chorus

La formació vocal celebra el seu cinquè aniversari en el marc de les activitats del Dia de l'orgull LGTBI+ al teatre Principal

Blanca Garau
2 min
El Mallorca Men Gay's Chorus a una actuació.

PalmaEl concert del Mallorca Gay Men's Chorus d'aquest dimecres al teatre Principal de Palma ja ha exhaurit les entrades, que eren gratuïtes.

Entre els actes programats pel Consell de Mallorca destaca la manifestació de demà, dijous, a les 19 h, el pregó de la qual es llegirà al pas per les portes de Palau Reial. L'encarregat de pronunciar-lo és el llucmajorer Joan Lainez, director del Mallorca Gay Men's Chorus, de manera que podrem fer un 'tast' de la música del cor en directe.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, explica que, "malauradament, la LGTBIfòbia encara és massa present a la nostra societat i en molts aspectes de la vida i de l'administració pública, i per això hem de continuar reivindicant i fent visibles aquests col·lectius".

Moltes activitats

Una exposició de fotografies i quadres al poliesportiu de Son Moix i un festival musical al parc de les Estacions són alguns dels actes que ha programat l'Ajuntament de Palma per al Dia de l'orgull LGBTI, que se celebra el 28 de juny. A més, diferents pobles de l'illa han pintat els bancs públics amb els colors de l'arc de Sant Martí i les institucions insulars en llueixen la bandera, igual que els busos de l'EMT i moltes balconades.

Exposició i música

Des del 25 de juny fins al 15 de juliol, Son Moix ofereix l'exposició 'L'armari esportiu obre les portes', una exposició que es traslladarà a Son Hugo del 17 de juliol al 5 d'agost que recull fotografies d'esportistes que han declarat públicament la seva condició sexual.

D'altra banda, el dissabte 30, el parc de les Estacions acollirà la vetllada musical No i Punt, un concert gratuït que començarà a les 18 h, en el qual actuaran Ana Martí, la banda La Otra Las Locas del Co i la rapera Teja.

stats