Societat 20/04/2020

Ofereixen càpsules d'arquitectura per a infants durant el confinament

Cristina Llorente: "És el moment de mirar d'una altra manera, de veure com plou, puja el pa o passa un caragol"

Maria Fuster
1 min
Ofereixen càpsules d'arquitectura per a infants durant el confinament

PalmaCristina Llorente i Pablo Amor d'Arquitectures treballen des de fa anys en temes d'educació i arquitectura. Ara, durant el confinament, es dediquen a oferir a les xarxes socials els seus tallers en format càpsula per a infants i per a no tan infants. "És el moment de mirar d'una altra manera, de veure com plou, puja el pa o passa un caragol", afirma Llorente.

Llorente explica que, com que ha quedat cancel·lada tota l'activitat laboral que tenien de tallers a les escoles, s'ha plantejat que els podien oferir en temps de confinament. "Volíem donar opcions als infants per fer coses a casa en aquests moments", diu.

Pablo Amor i Cristina Llorente, en una imatge d'arxiu

El repte, per a ells, ha estat transformar tallers d'una i dues hores en càpsules de quatre minuts. "Intentam introduir conceptes que combinen la part educativa i la lúdica. Són tallers molt senzills que proposen activitats pràctiques per experimentar el que s’ha aplicat", comenta Llorente.

"Les activitats es fan amb pocs materials i recursos, i cercam crear feedback; per exemple, demanam fotografies", explica.

Llorente afirma que el confinament ens hauria de servir per replantejar-nos el nostre funcionament i també el nivell de consum. "Podem veure que hi ha moltes coses que consumim que no són necessàries. També cal reflexionar sobre la necessitat d'abaixar el ritme", diu.

stats