Societat 20/01/2020

L'OCB presenta ‘Comença amb un bon dia’ amb l'objectiu de promoure l'ús social de la llengua catalana

Es tracta d’una versió de la cançó 'Bon dia' del grup Els Pets interpretada per Swingcat

Ara Balears
1 min

PalmaL’Obra Cultural Balear ha publicat el nou videoclip de la campanya ‘Comença amb un bon dia’. Es tracta d’una versió de la cançó Bon dia del grup Els Pets, interpretada pel grup Swingcat, el nou projecte del cantant Pep Suasi. A més, i amb l'objectiu d'oferir un toc diferencial a la interpretació del famós tema d'Els Pets, la cançó inclou la intervenció de la cantant de trap Mery Paxanga, qui aporta frescor i novetat a un tema conegut per tots.

El videoclip es va enregistrar a Can Alcover i hi apareixen diverses personalitats del món de la cultura i l'associacionisme de Mallorca, com Mateu Xuri, i també hi participaren dos caparrots amb la idea d'aportar més sentiment a la campanya. L'audiovisual va ser projectat per primera vegada a la gala de la passada Nit de la Cultura, dia 28 de desembre al Conservatori de Palma, i es va estrenar al programa Els dematins d'IB3.

La campanya 'Comença amb un bon dia' és una iniciativa de l'Obra Cultural Balear per promoure l'ús social de la llengua catalana a les Illes Balears, que ja ha arribat de manera directa a més de 30.000 mallorquins i a molta més gent a través de les diverses iniciatives com els dos anuncis anteriors. Amb aquest videoclip s'espera arribar a desenes de milers de persones a través dels diversos mitjans de comunicació i de les xarxes virtuals.

stats