Aeroport
Societat 09/04/2024

Consultau aquí totes les línies i horaris de la nova estació d'autobusos a l'aeroport de Son Sant Joan

A la parada s'hi poden trobar, a banda de les quatre rutes noves, les línies de l'EMT que uneixen l'aeroport amb la Ciutat

ARA Balears
1 min
Passatgers a l'aeroport de Palma

PalmaL'aeroport de Son Sant Joan ha estrenat aquesta setmana una nova estació d'autobusos ubicada a la zona d'arribades. Inclou quatre rutes noves que són: l'A11, Camp de Mar - Aeroport; l'A32, Can Picafort - Aeroport; l'A42, Cala Bona - Aeroport, i l'A51, Campos-Aeroport. Aquesta nova parada s'emmarca dins el projecte de remodelació de tota la zona d'arribades, que té com a objectiu facilitar l'accés i la visibilitat del transport públic, ja que durant la temporada alta s'hi acumulen centenars de taxis, busos i vehicles de VTC, entre d'altres.

Línia A42: Cala Bona - Aeroport

La ruta recorre les localitats següents: Cala Bona, Cala Millor, sa Coma, s'Illot, Portocristo, Manacor, Vilafranca, Montuïri, Algaida i l'aeroport de Palma, així com la ruta inversa. Podeu consultar-ne tots els horaris aquí.

Línia A51: Campos-Aeroport

Parteix de l'aeroport i s'atura a l'Arenal i a Llucmajor, fins arribar a Campos. Es tracta de la ruta amb manco parades que fa el mateix camí a la inversa. Podeu consultar-ne tots els horaris aquí.

Línia A11: Camp de Mar - Aeroport

La ruta recorre les localitats següents: Camp de Mar, Peguera, Galatzó, Santa Ponça, Magaluf , Palmanova, Son Caliu, Costa d'en Blanes, Portals Nous, aeroport i viceversa. Podeu consultar-ne tots els horaris aquí.

Línia A32: Can Picafort - Aeroport

La línia parteix de Can Picafort, passa per la Platja de Muro, la Platja d'Alcúdia, el Port d'Alcúdia, Alcúdia, sa Pobla, Inca i l'aeroport. Podeu consultar-ne tots els horaris aquí.

stats