Nova amistat

Qui és el nou (i famós) acompanyant de Shakira?

La cantant colombiana ha compartit un sopar amb Lucien Laviscount, protagonista d''Emily in Paris' i del nou videoclip de Shakira

2 min
Lucien Laviscount.

BarcelonaLa colombiana Shakira està en plena promoció del seu nou àlbum, Las mujeres ya no lloran, el seu renaixement professional després que, segons ella, la relació amb Piqué tallés les seves ales creatives. En una recent entrevista al programa The tonight show starring Jimmy Fallon, la cantant va revelar per què ha trigat anys a treure un disc complet: "El marit em desanimava". Shakira assegura que ara se sent alliberada i aquesta nova fase implica fer noves coneixences. Una de les noves amistats de les quals ha presumit durant la presentació del seu disc a Nova York és l'actor britànic Lucien Laviscount, que protagonitza el sensual videoclip de Punteria, l'últim single de la cantant.

La relació entre tots dos s'ha estès més enllà del videoclip. Després del concert que Shakira va fer a Times Square davant de 40.000 fans, i que l'actor va immortalitzar en diferents stories, la cantant i Laviscount va anar a sopar al restaurant italià Carbone, on els fotògrafs van poder captar instantànies de tots dos. Alguns mitjans han destacat la semblança física entre Laviscount i Lewis Hamilton, el pilot de Fórmula 1 amb qui es va relacionar sentimentalment Shakira després de la ruptura amb Gerard Piqué.

Lucien Laviscount no és una persona desconeguda. L'actor franco-britànic és un dels protagonistes de la popular sèrie Emily in Paris, de Netflix. Laviscount hi interpreta l'Alfie, un anglès que es trasllada a París per feina i que durant els cursos per aprendre francès coneix l'Emily, l'estilosa publicista a qui dona vida Lily Collins, amb qui acaba sortint. L'actor té una molt bona relació amb la seva companya de repartiment, a qui elogia sempre que té ocasió. "La Lily és simplement una meravella. Té molta pressió sobre les seves espatlles. Produeix la sèrie, protagonitza la sèrie, literalment no pot sortir al carrer sense que la reconeguin. Tracta tothom amb un gran respecte i té un gran sentit de l'humor. És tot molt més fàcil quan tens algú així liderant el grup", explicava al diari The Standard. La seva participació en la sèrie de Netflix l'ha fet famós arreu del món i li ha permès ser imatge de marques com ara Dolce & Gabbana, Louis Vuitton o Charlotte Tilbury

L'actor d'Emily in Paris va començar la seva carrera mediàtica amb deu anys, quan el van triar per ser imatge de la coneguda cadena Marks & Spencer. El seu salt definitiu a la televisió va ser amb la telenovel·la Coronation Street, una de les més longeves del Regne Unit. Fins ara, Laviscount, que el 2023 va ser triat com l'home més elegant de l'any per GQ França, sempre ha sigut molt discret amb la seva vida personal.

stats