Societat 01/07/2020

L'Ajuntament de Palma destina 90.867 euros per continuar netejant els torrents urbans del municipi

La inversió se suma als 170.000 euros que ja s'hi han dedicat enguany i que han permès retirar 86,1 tones de residus

Ara Balears
1 min
Un torrent urbà netejat per l'Ajuntament de Palma.

PalmaLa Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació de la neteja dels trams urbans de sis torrents que passen pel municipi per un valor de 90.867 euros. La inversió se suma als 170.000 euros que ja s'hi han dedicat enguany i que fins ara han permès retirar 86,1 tones de residus voluminosos i enderrocs.

La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha comentat durant una roda de premsa que la neteja es farà el juliol i l'agost, abans de l'època de pluges. També ha recordat que ho fan per "responsabilitat" i que Cort continuarà assumint la despesa de la neteja, que, en opinió del Consistori, hauria de fer la Conselleria de Medi Ambient. De fet, no descarten reclamar els doblers invertits en aquestes tasques.

Concretament, aquest estiu es preveu actuar als torrents de Sant Agustí, Cala Major, Son Armadans, la Riera, na Bàrbara i al torrent dels Jueus. Les 86,1 tones de residus retirats es varen trobar als torrents de Bàrbara, Sant Agustí, Cala Major, Malpàs, l'Aigua Dolça, Sant Magí, la Riera i el torrent Gros. Les tasques de neteja han generat enguany deu llocs de feina.

stats