Societat 13/06/2023

Naim Darrechi, acusat de maltractament per part d'una segona exparella

A més, el tiktoker ha fet públic que l'al·lota –una popular influencer mexicana– estava embarassada per forçar-la a tenir el bebè. La jove ja ha dit que continuarà amb l'embaràs "possiblement, per pressió social"

4 min
Imatge del vídeo en què Naim Darrechi anuncia que la seva parella està embarassada, sense el seu consentiment.

PalmaLa influencer mexicana Yeri Mua ha denunciat a través de les xarxes socials que el que havia estat fins ara la seva parella, el tiktoker mallorquí, Naim Darrechi, la va maltractar. En diverses imatges i vídeos penjats a través de Twitter, Instagram i TikTok, la jove assegura que Darrechi va exercir violència física contra ella, colpejant-la.

L'al·lota s'ha vist obligada a fer públic el maltractament a conseqüència de l'assetjament que està patint a les xarxes per culpa del seu exal·lot, qui va fer públic –sense el consentiment d'ella– que estava embarassada. Darrechi pretenia així forçar-la a tenir el bebè, segons ha explicat la influencer a les xarxes.

"Jo no volia que això es fes públic. No volia que se sabés que m'havia pegat, perquè em donarien la culpa com sempre. Sabia que ell se'n rentaria les mans un altre cop. Estic farta. Jo no vull tenir un fill amb algú que m'ha colpejat, no vull res d'ell dins meu", explica Yeri Mua en un altre vídeo. L'al·lota lamenta, entre plors, que "és traumàtic viure això un altre cop", en referència a un primer avortament pel qual va passar.

El tiktoker ha acabat forçant la seva exparella a no avortar

Algunes tuitaires han recollit en una captura de pantalla la denúncia que Yeri Mua va fer en un tuit que ja no es pot veure perquè l'autora ha desactivat el seu compte. "I el pitjor és que ja m'havia amenaçat d'exposar l'avortament només perquè volia acabar la meva relació amb ell quan havia estat clara que no podia continuar amb ni amb l'embaràs ni amb ell perquè després que em colpejàs sempre tindria por", explicava la jove.

Davant l'acarnissament que assegura que ha rebut per considerar l'avortament, la influencer va respondre ahir amb un vídeo que ha penjat al seu canal de Youtube. "No l'avortaré", assegura, també plorant, mentre afirma que tindrà el bebè "possiblement per pressió social".

"Esper que em deixin en pau. No li vull donar el gust a ningú, però vull estar tranquil·la. Estic enfadada perquè aquesta persona va fer públic el meu desig d'avortar perquè volia pressionar-me. Però no li donaré el gust de ser pare, mai tindrà el seu cognom", manté la jove, qui transmet que també se sent pressionada a continuar amb l'embaràs. "No sé si serà la millor decisió, però continuaré. Només vull que em deixin en pau. No puc aguantar com em titllen d'assassina. Això no és fàcil per a mi", continua.

La influencer també va compartir a través d'Instagram Stories uns vídeos que va enregistrar a partir del 3 de juny –segons relata ella mateixa–, quan va saber que estava embarassada, però encara no ho volia fer públic, perquè no tenia clar si volia continuar endavant amb la gestació. Aleshores, explica ella, ni tan sols els seus pares coneixien la notícia. Només ho sabia qui era el seu al·lot, Darrechi, qui ho va fer públic a través d'Instagram en el moment que anunciava que la seva relació havia acabat.

"La meva relació amb Yeri ha acabat. Hauria d'haver acabat fa temps, perquè teníem comportaments tòxics i agressius, la qual cosa ens feia mal als dos. Però quan ens estàvem distanciant, fa dues setmanes, vam rebre una notícia: ella tenia dos dies de retard i estava embarassada", va avançar el tiktoker, que té més de 30 milions de seguidors a TikTok.

Segons la seva versió, ambdós cercaven un fill "però va arribar a un moment que no era el mateix" i que com que "malgrat tot, això és una vida, vaig dir 'això ha passat per alguna cosa'". El jove considera que només així es posaran "seriosos" i farà que ella "deixi de beure i posar-se agressiva" i ell, de drogar-se, i que es comportin "com a adults i no com a nins".

El reguitzell de violència masclista de Darrechi

Aquesta no és la primera vegada que una exparella de Naim Darrechi l'acusa de violència masclista a través de les xarxes socials. De fet, Yeri Mua està patint assetjament també per la seva reacció –que va enregistrar també a les xarxes– al vídeo en què l'exal·lota del tiktoker explicava el maltractament que havia patit.

De fet, el mateix Darrechi ho va reconèixer en un altre vídeo. "Flipareu. Ara em denuncia per maltractament i per violació. Et vaig rompre un mòbil, es veritat. En la relació he fet coses i m'equivoc. T'hauré empès, com totes les parelles", afirma en un vídeo que sembla en directe amb els seus seguidors.

Cal recordar també que Darrechi es va enfrontar a la justícia per un delicte d'odi per gènere arran de les seves declaracions sobre la pràctica d'ejacular dins les seves parelles sexuals sense el seu consentiment, l'anomenat stealthing. El jove va traspassar la fama de TikTok amb unes declaracions que li van valer una querella de l'advocacia de la Comunitat Autònoma, en representació de l'Institut Balear de la Dona (IBDona), per un possible delicte d'odi cap a les dones.

Les declaracions que va fer en una entrevista amb el youtuber Mostopapi el juliol del 2021 van fer que se'l conegués com el jove que menteix a les seves parelles sexuals dient-los que és estèril per no posar-se el preservatiu i així ejacular dins. Es tracta de la pràctica stealthing, que es defineix com "la retirada, sense consentiment, del preservatiu en relacions sexuals amb penetració".

Aquestes afirmacions van provocar que l'IBDona es querellàs contra ell i que, fins i tot, la ministra d'Igualtat, Irene Montero fos de les primeres a avisar que posaria “en coneixement de la Fiscalia” les declaracions del jove. Però finalment la jutgessa va considerar el febrer del 2022 que el cas no reunia "els requisits establerts per integrar un presumpte delicte d'odi" i que tampoc "desprèn uns mínims indicis de criminalitat per presumpte delicte contra la llibertat sexual".

stats