La setmana que m’espera
Societat 17/04/2021

“Som molt de motos i d’en Valentino Rossi”

La presentadora d''Al dia IB3', Mònica Bestard, explica com serà la seva setmana

2 min
Mònica Bestard, presentadora d’‘Al dia IB3’.

PalmaLa meva rutina els matins és sempre igual i va molt marcada per les hores, els minuts i els segons... deu ser una tara que tenim els periodistes de ràdio. M’aixec a les sis i el primer que faig és mirar els diaris, les xarxes socials i la ràdio per saber si hi ha hagut alguna darrera hora. A les 7.30 arrib a l’emissora i a les 9 entr en directe fins a les 12 h. Gairebé no m’aixec de la cadira, i el cervell ha d’anar a mil. Cap a les 13 h intent anar a cercar la meva filla de quatre anys per dinar amb ella i amb la meva parella. Ara no hi ha activitats extraescolars per la pandèmia i solem fer coses per distreure la nina. Si fa sol anam al parc de sa Cabaneta, perquè estigui amb un parell d’amics de classe. Sovint hi vaig sense el mòbil per desconnectar, però no és fàcil treballant en un programa d’actualitat. Algun dia de la setmana cercaré un moment per comprar un regalet al meu home, que fa els anys d’aquí poc. Sempre m’ha agradat regalar-li petites escapades de viatge, però ara no és possible, i també tenim pendent un viatge a Menorca per visitar la família. 

Dijous he d’anar a una botiga de llanes per comprar fils per a una peça de dues agulles que vull enllestir abans que arribi la calor. És una afició que vaig aprendre a l’atur i em permet desconnectar. La meva padrina sempre ha cosit i m’encanta dur-li el que faig, i sempre em demana com he aconseguit la llana o el patró. Li fascina que ara es puguin imprimir a casa. Divendres és Sant Jordi i tenc moltes de ganes d’anar-hi per cercar un conte per na Júlia i el llibre Masclisme i cultura jurídica de Caterina per mi. Els caps de setmana vivim sense rellotge, una petita gran llicència. A diferència del que faig entre setmana, m’agrada berenar amb tranquil·litat. No miram tant el temps, però són els dies que hem de fer les tasques de casa, posar rentadores i endreçar-ho tot un poc. Així i tot, aprofitam per fer alguna sortida pel camp o la platja, perquè m’encanta passejar pel port de Pollença. Dissabte tenc un dinar amb una amiga i la seva família, que té una casa a fora vila, i així podrem dinar a l’aire lliure.

El vespre segur que estic més descansada que entre setmana i aniré a dormir tard. Aprofitaré per veure una pel·lícula o alguna sèrie, però després de Game of Thrones no m’he n’he enganxat a cap. He començat The One, però no crec que n’acabi la primera temporada. En canvi, amb els llibres som incapaç de no acabar-los per dolents que siguin. A casa som molt de motos i d’en Valentino Rossi i si hi ha gran premi aprofitam per veure’l, però aquest diumenge no n’hi ha. Per això segur que anirem a un conte participatiu amb na Júlia a Marratxí. Després dinarem amb els meus pares a les 14 h, i no hem de fer tard perquè són molt estrictes amb això. Solen fer paella, i malgrat que no m’agrada gaire l’enyor un poc.

stats