Gastronomia
Societat 15/02/2023

La Mostra de Cuina de Mallorca se celebrarà del 6 de març al 2 d'abril

L'esdeveniment inclourà quatre rutes gastronòmiques per tota l'illa

ARA Balears
2 min
La presidenta del Consell, Catalina Cladera, amb els cuiners Kike Martí i Alfonso Robledo

PalmaLa Mostra de Cuina de Mallorca se celebrarà del 6 al 2 d'abril amb quatre rutes gastronòmiques per tota l'illa per promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals. Cada ruta té una durada de quatre dies, de dijous a diumenge.

Segons ha informat Restauració Mallorca Caeb, l'organitzador de l'esdeveniment, que l'ha presentat aquest dimarts, la participació a la Mostra està oberta a tots els restaurants de Mallorca. El termini d'inscripció finalitza el divendres 3 de març, en funció de la ruta a la qual pertanyen, i té un cost de 70 euros.

En aquest sentit, durant els quatre dies que dura la Mostra, els restaurants que hi participin han d'oferir un Menú Mostra, a un preu fix de 25 euros, que constarà d'un entrant, un plat principal, unes postres i una beguda, i un Menú Gastronòmic, a un preu i format lliure, que consistirà en dos plats basats en el producte local.

Així, les rutes setmanals són la Ruta Palma, del 9 al 12 de març; la Ruta Serra i Nord, del 16 al 19 de març, inclou els municipis de Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa, Esporles, Pollença, Muro, sa Pobla, Alcúdia i Santa Margalida; la Ruta Llevant, del 23 al 26 de març, que inclou els municipis d'Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Llucmajor, Campos, ses Salines, Santanyí i Felanitx, i la Ruta Pla i Raiguer, que es farà del 30 de març al 2 d'abril, incloent-hi els municipis de Santa Eugènia, Algaida, Sencelles, Montuïri, Lloret, Costitx, Sant Joan, Sineu, Llubí, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Porreres, Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí i Selva.

Els interessats poden consultar els establiments participants en cada ruta i el seu menú a la pàgina web de l'esdeveniment.

"Creim i donam suport a la Mostra perquè promociona Mallorca com a destinació turística gastronòmica, producte estratègic perquè ens reforça com a destinació de qualitat durant tot l'any, i genera activitat econòmica que reforça la restauració i els productors locals que els fan de proveïdors", ha expressat la presidenta del Consell, Catalina Cladera, que ha assistit a la presentació de la Mostra.

stats