Societat 09/11/2020

Mort a trets el raper King Von, de 26 anys

L'artista es va veure involucrat en un tiroteig a l'aparcament d'un club nocturn d'Atlanta

Ara
1 min
King Von en una imatge compartida per ell mateix a Instagram

BarcelonaEl raper King Von ha mort durant un tiroteig a l'aparcament d'un club nocturn d'Atlanta (Geòrgia), han informat aquest cap de setmana les autoritats de l'estat nord-americà. King Von, de 26 anys, el nom veritable del qual era Dayvon Bennett, va morir divendres a la matinada juntament amb una altra persona en el tiroteig, en què quatre persones més van resultar ferides de bala, ha informat l'FBI de Geòrgia, encarregat de la investigació, tal com recull Efe.

L'atac es va produir durant una discussió entre dos grups de joves i posteriorment van intervenir-hi un agent de la policia d'Atlanta fora de servei que treballava al club nocturn i un altre agent que patrullava a prop del lloc, que també van disparar les armes per "aturar el tiroteig". "Els nostres investigadors creuen que King Von va rebre un tret durant el tiroteig inicial entre els dos grups d'homes, abans que la policia respongués i intentés aturar el tiroteig", ha informat la policia d'Atlanta en un comunicat.

El raper va ser traslladat a un hospital en un vehicle privat, però va morir a causa de les ferides de bala que havia rebut. La policia va detenir dues persones relacionades amb els fets. King Von, natural de Chicago i que va iniciar la seva carrera de raper després de traslladar-se a Atlanta, havia situat dos dels seus discos, Grandson, Vol. 1 i Levon James, entre els millors àlbums de rhythm & blues i hip-hop de la revista Billboard. Considerat un raper que tenia un gran futur, King Von havia llançat fa una setmana un nou àlbum, Welcome to O'Block. Només a Instagram, tenia 3 milions de seguidors.

stats