Successos
Societat 20/10/2023

Mor la mare que va ser atropellada quan circulava amb bicicleta amb la seva filla prop de Llubí

Se n'ha informat poc més de 48 hores després que es conegués que la nina també havia mort

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU.

PalmaLa mare que va ser atropellada per un turisme aquest dimecres, juntament amb la seva filla de quatre anys, ha mort arran de les greus lesions que li va causar l'impacte. La notícia s'ha conegut poc més de 48 hores després que es confirmés que la seva filla també havia mort.

La col·lisió es va produir poc després de les 9 h, prop de Llubí, a la carretera entre Muro i Inca, quan el turisme va envestir la bicicleta que conduïa la mare, mentre que la nina viatjava a la cadireta auxiliar. Hores després, la Guàrdia Civil va detenir la conductora del turisme, qui va donar positiu en el test de drogues.

Quan els Serveis d'Emergències van arribar al lloc de l'accident, la menor presentava una aturada cardiorespiratòria, però el personal sanitari va aconseguir que recuperàs els signes vitals mitjançant maniobres de reanimació. Per la seva banda, la mare de la menor, de 40 anys, va sofrir un traumatisme abdominal sever i un traumatisme pelvià.

Les dues víctimes de l'atropellament van ser traslladades d'urgència a l'hospital Son Espases amb una ambulància de Suport Bàsic Avançat i una de Suport Vital Bàsic. Amb el servei sanitari hi varen col·laborar els Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil per accelerar l'arribada de les víctimes al centre hospitalari i iniciar una investigació per esclarir els fets.

stats