Succés
Societat 18/10/2023

Mor la nina de quatre anys que ha estat atropellada quan circulava amb bicicleta prop de Llubí

La Guàrdia Civil ha detingut la conductora, que he donat positiu en el control de drogues

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU.

PalmaLa nina de quatre anys, que ha estat atropellada per un turisme aquest dimecres al matí, junt amb la seva mare, quan anaven en bicicleta cap a l'escola, ha mort al capvespre. Segons han informat els Serveis d'Emergències, la col·lisió s'ha produït poc després de les 9 hores del matí, prop de Llubí, a la carretera entre Muro i Inca, quan el turisme ha embestit la bicicleta que conduïa la mare, mentre que la nina anava a la cadireta auxiliar. Hores després, la Guàrdia Civil ha detingut la conductora del turisme, que ha donat positiu en el test de drogues.

Quan els Serveis d'Emergències han arribat al lloc dels fets, la menor presentava una aturada cardiorespiratòria, però el personal sanitari ha aconseguit que recuperàs els signes vitals mitjançant les maniobres de reanimació. Per la seva banda, la mare de la menor, de 40 anys, ha sofert un traumatisme abdominal sever i un traumatisme pelvià.

Les dues víctimes de l'atropellament han estat traslladades d'urgència a l'hospital Son Espases amb una ambulància de Suport Bàsic Avançat i una de Suport Vital Bàsic. A més, també han comptat amb la col·laboració dels Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil per accelerar l'arribada de les víctimes al centre hospitalari i iniciar una investigació per esclarir els fets. Finalment, la nina no ha pogut superar les greus lesions i ha mort a l'hospital de Son Espases.

stats