Succés
Societat 20/10/2023

La conductora que va atropellar mortalment la nina de quatre anys diu que havia fumat marihuana, però el vespre anterior

Assegura que la mare va fer un "moviment estrany" i va perdre el control del cotxe

ARA Balears
2 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil.

PalmaLa conductora que va atropellar mortalment la nina de quatre anys a Llubí i va deixar greument ferida la seva mare ha justificat el resultat positiu del test de drogues assegurant que havia fumat marihuana, però que ho havia fet el vespre anterior, no en el moment de l'accident. La dona va donar positiu en cànnabis i amfetamina i va demanar que passar per una altra prova, ja que assegura que no havia consumit amfetamina.

L'accident es va produir a les 9 h i la dona ha explicat al cos armat que va fumar a les 20 h de la nit anterior i que des d'aquell moment no havia tornat a consumir cap mena de substància estupefaent i que va conduir perquè "ja no estava sota els efectes de la droga". De fet, ha defensat que ella va acompanyar la seva filla a l'escola i va aturar-se a una pastisseria sense cap problema i que va ser un moviment "inesperat" de la mare allò que li va fer perdre el control del seu vehicle.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil ha informat que quan van detenir la conductora no presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de cap substància estupefaent i que s'expressava de manera clara i lògica i en tot moment va col·laborar en la investigació.

La mare de la menor continua en estat crític

La mare que va ser atropellada per un turisme aquest dimecres, juntament amb la seva filla de quatre anys, resta en estat crític a l'UCI, a causa de les greus lesions que li va causar l'impacte.

Segons han informat des de l'Hospital Universitari de Son Espases a Europa Press, la dona està ingressada a l'UCI d'aquest centre, després de l'accident en què va morir la seva filla. La dona va resultar ferida de gravetat, va tenir un traumatisme abdominal greu i un traumatisme pelvià, i va necessitar intervenció quirúrgica urgent.

stats