Obituari
Societat 12/02/2024

Mor Lupe Pulido, històrica militant socialista

Fou regidora a l'Ajuntament de Palma, directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears i secretària general tècnica de la Conselleria de Salut

ARA Balears
1 min
La socialista Lupe Pulido

PalmaLa històrica militant socialista Lupe Pulido ha mort aquest dilluns a 68 anys. Pulido fou regidora a l'Ajuntament de Palma, directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears i secretària general tècnica de la Conselleria de Salut.

De la seva mort n'ha informat el PSOE de Palma a les xarxes socials. En el seu missatge, el partit ha donat el condol a la seva família. La secretaria d'Estat d'Igualtat del govern d'Espanya i exdelegada del Govern, Aina Calvo, ha dit també a les xarxes socials que era "una companya lleial i una amiga insubstituïble". Lupe va ser regidora a Cort quan Calvo era la batlessa de Palma (2007-2011).

La líder dels Socialistes de Mallorca, Cati Cladera, també l'ha volguda recordar. En un missatge curt però sentit, ha escrit: "Et trobarem a faltar, Lupe. Molt". Per la seva banda, el secretari general del PSOE a Calvià, Alfonso Rodríguez també ha tingut un record per a ella: "El nostre condol des del PSOE de Calvià per a la seva família, els seus amics, amigues i per a aquells companys i companyes que vau tenir l'ocasió de compartir tant de temps amb ella".

stats