Nova relació
Societat 23/02/2023

Monica Bellucci i Tim Burton, parella sorpresa del món del cinema, de vacances a Madrid

La revista 'Paris Match' ha publicat la primera imatge que confirma la relació

2 min
Bellucci i Burton es va conèixer al festival Lumière de Lió

BarcelonaL'última parella sorpresa del món del cinema, l'actriu italiana Monica Bellucci i el director nord-americà Tim Burton, continuen passejant el seu amor per Europa. Un dia després que Paris Match publiqués la primera foto que confirmava la relació, s'ha sabut que la parella és a Madrid i que ha aprofitat per visitar el Tablao de la Villa, una casa-palau del segle XIX al centre de la ciutat. Segons detalla la revista ¡Hola!, Bellucci i Burton han aprofitat per gaudir d'un espectacle de flamenc a càrrec dels artistes Salomé Ramírez, Pol Vaquero, Roberto Lorente i Pino Losada. Ha sigut gràcies a les fotos publicades a xarxes per Vaquero i Losada que ha transcendit la visita de la nova parella de moda del setè art.

La notícia de la relació saltava ahir després que publiqués en portada una imatge que enxampava els enamorats –ella l'agafava del braç a ell– gaudint d'una passejada nocturna per París. Segons les informacions de la revista ¡Hola!, ara la parella està passant uns dies a Espanya. La publicació detalla que segons els testimonis al Tablao de la Villa, Burton i Bellucci van ser molt propers en tot moment i que se'ls va veure relaxats gaudint d'un espectacle que a tots dos els agrada molt. Aquesta és la segona visita recent del director a Madrid: ja hi va ser al setembre per estar present a la inauguració de l'exposició dedicada al seu particular univers, Tim Burton, el laberinto.

Segons la publicació, surten des de fa quatre mesos i es van conèixer l'octubre passat quan van coincidir al festival de cine Lumière de Lió. De fet, va ser la italiana qui va entregar a Burton el guardó que reconeixia tota la seva trajectòria, un acte en què el director d'Eduardo Manostijeras estava especialment emocionat.

Tant Burton com Bellucci portaven temps solters quan es van conèixer. El cineasta, de 64 anys, es va separar el 2014 d'Helena Bonham Carter, mare dels seus dos fills i amb qui va mantenir una relació de tretze anys que també va tenir un reflex artístic (ella va ser protagonista de moltes de les seves pel·lícules). Abans de Bonham Carter, Burton va ser parella de la model i actriu Lisa Marie Smith, que sortia a Ed Wood i Mars attacks. Per la seva banda, la italiana, de 58 anys, va trencar l'any 2019 amb el galerista francès Nicolas Lefebvre. La seva relació més coneguda, però, és la que va mantenir amb l'actor francès Vincent Cassel. Junts van formar una de les parelles més icòniques del cinema europeu, tot i que els 17 anys que van estar plegats van estar plens d'alts i baixos. L'exparella té dues filles, Deva i Leónie.

stats