Societat 15/01/2022

Mirada a la natura: convocats els premis de fotografia de muntanya 2022

Esports, cultura i natura són les tres temàtiques principals d'aquest concurs amb guardons que arriben als 300 euros

ARA Balears
1 min
El jurat dels premis Fotografia de Muntanya ha seleccionat 30 fotografies de les 159 que ha rebut.

Posar el prisma sobre la natura. Aquesta és la intenció de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada i la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma, que han convocat els Premis de Fotografia de Muntanya 2022. Les diferents categories són esports, cultura i natura, i cada una tindrà premis que arriben als 300 euros.

En concret, tothom que hi vulgui participar (fotògrafs professionals o aficionats majors de 18 anys) podrà presentar les seves fotografies sobre esports de muntanya, com l'alpinisme, les expedicions, l'escalada, el senderisme, l'espeleologia, el descens de barrancs o les curses. També podran centrar-se en la cultura de muntanya, és a dir, l'etnologia i la identitat, o també en qüestions purament de paisatge i biodiversitat en la categoria de natura.

El concurs consta de fins a deu premis en metàl·lic. Els convocants fan una crida als interessats, ja que el termini per a la presentació de les fotografies acaba el 31 de gener. En concret, les bases del concurs es poden consultar al web oficial.

stats