Societat 18/07/2020

Miguel Ángel Mayorga, nou coordinador d'Amnistia Internacional Illes Balears

Substituirà Jaime Maisonneuve, que ha exercit com a coordinador des de novembre de l'any 2018

Ara Balears
1 min
Miquel Ángel Mayorga, nou coordinador d'Amnistia Internacional Illes Balears

PalmaAmnistia Internacional Illes Balears ha fet aquest dissabte l'assemblea autonòmica i ha triat com a nou coordinador Miguel Ángel Mayorga, que ha anunciat que duran a terme campanyes de "protecció del personal sanitari, memòria històrica, violència sexual, migració i llei mordassa, entre d'altres". "No podem tancar els ulls davant les injustícies i desigualtats d'aquest món. És només una qüestió d'actitud ètica i de compromís amb els més desfavorits", ha assegurat Mayorga.

Mayorga substituirà Jaime Maisonneuve, que ha exercit com a coordinador des de novembre de l'any 2018. Soci d'Amnistia Internacional des de 1986 i coordinador del grup d'acció de Calvià des de 2018, Mayorga ha acceptat el nou repte orientat a incrementar la presència de l'organització a les institucions i societat civil balear.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, l'assemblea ha estat virtual, s'ha presentat la memòria d'activitats fetes durant l'any 2019 i s'ha explicat l'estat actual de tresoreria i la partida pressupostària per al 2020.

stats