Societat 22/12/2020

El Ministeri d'Agenda Urbana preveu comprar Son Busquets a Defensa

El conseller d'Habitatge, Marc Pons, ha anunciat que s'estan definint els detalls urbanístics del terreny on es projecten 831 HPO

K. O.
1 min
Antic quarter militar de Son Busquets

PalmaEl Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana preveu comprar l'antic quarter militar de Son Busquets de Palma al Ministeri de Defensa, segons ha anunciat aquest dimarts al Parlament el conseller d'Habitatge, Marc Pons. "Després dels Reis veurem bones notícies", ha assegurat, i ha afegit que l'Ajuntament de Palma està definint els detalls urbanístics del terreny on preveuen fer 831 Habitatges de Protecció Oficial (HPO), mentre que el Govern balear ha plantejat la línia estratègica.

Pons ha indicat que els pressupostos generals de l'Estat aprovats preveuen una partida suficient per adquirir Son Busquets, i ha negat que actualment el Ministeri de Defensa subhasti el quarter com es va anunciar a final de l'any passat. El Govern hi va intervenir i es va paralitzar el procés, ha apuntat el conseller.

Cal recordar que poc després que Defensa paralitzàs la subhasta del quarter, la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de Cort, Neus Truyol, va afirmar que "està garantit" que "la titularitat de Son Busquets sigui pública".

stats