Societat 15/08/2018

Les Kellys Unió Balears es manifestaran de nou a Palma per exigir millores laborals

Reclamen la jubilació anticipada per a les cambreres de pis dels hotels

Efe
1 min
Imatge d'una de les protestes realitzades per les Kellys.

PalmaLes Kellys Unió Balears han convocat per al dissabte 25 d'agost una nova concentració a la plaça d'Espanya de Palma per "continuar lluitant" per les millores laborals de les cambreres de pis dels hotels.

L'associació ha informat que la protesta tindrà lloc de 19 a 21 hores. L'objectiu de la protesta és "continuar lluitant per unes millors condicions laborals per a aquest col·lectiu, com aconseguir la jubilació anticipada".

Igualment, des de l'associació es vol reivindicar la necessitat de posar fi a la sobrecàrrega de feina que pateixen les cambreres de pis, a més de reclamar actuacions contra l'assetjament laboral que sofreixen moltes d'elles.

Les Kellys recorden que són una associació autònoma integrada bàsicament per cambreres de pis i que es va constituir fa uns anys amb el propòsit d'aconseguir unes condicions laborals més favorables i denunciar la sobreexplotació que pateixen en alguns hotels.

De fet, i tal com s'explicarà durant la concentració, gràcies a les seves reivindicacions ja han assolit "petites fites", com el reconeixement d'algunes dolences com a malalties professionals.

Les kellys també han convidat a participar en aquest acte tots els partits polítics per "reivindicar el dret a un treball digne".

stats