Societat 25/08/2021

Michael Douglas compra a la seva exdona després de 26 anys la meitat de la casa que compartien a Mallorca

No ha transcendit el preu que ha pagat per ser l'amo de tota S'Estaca, que va arribar a estar a la venda per 50 milions d'euros

3 min
Una vista aèria de S'Estaca, la casa de Michael Douglas a Mallorca

BarcelonaEl veterà actor Michael Douglas ha comprat per fi la a la seva exdona, Diandra Luker, la seva meitat de S'Estaca, la sumptuosa casa que el matrimoni va adquirir a Mallorca el 1990. Luker, que havia estiuejat a l'illa ja abans de conèixer l'actor, hauria convençut Douglas per comprar la propietat, que fa trenta anys li va costar tres milions i mig d'euros, una xifra que ara s'ha vist multiplicada. El problema d'aquesta exclusiva propietat ubicada a la serra de Tramuntana entre Deià i Valldemossa va arribar quan el matrimoni van decidir separar-se, l'any 1995. Llavors aquesta propietat no va quedar per a l'un o per a l'altra, sinó per a tots dos. Michael i Diandra van decidir que compartiren la mansió sis mesos cadascú, una situació que potser esperaven que fos provisional però que, donada la impossibilitat de vendre-la, es va allargar fins ara, perquè ell, segons publica ¡Hola!, ha aconseguit comprar-li la meitat de la propietat que posseïa ella des que van signar el divorci l'any 2000, cinc anys després d'haver-se separat.

Diandra Luker, exdona de Michael Douglas

La propietat, amb 77 hectàrees i unes vistes impressionants sobre el Mediterrani, va ser construïda per l'arxiduc Lluís Salvador d'Habsburg el 1867. La finca inclou la casa històrica original però també altres construccions. En total té deu habitacions i pot acollir fins a 25 persones. Sembla que Douglas l'ha volgut comprar per convertir-la en un punt de reunió molt íntim per a la seva família, composta per Cameron –el fill que va tenir amb Diandra– i per Dylan i Carys, els fills que ha tingut amb la seva actual esposa, Catherine Zeta-Jones.

Una vista aèria de S'Estaca, la casa de Michael Douglas a Mallorca

Des que es va casar amb l'actriu, fa exactament 21 anys, Douglas i Jones han anat visitant regularment S'Estaca quan Diandra no hi era. "Era molt incòmode compartir la casa de S'Estaca amb Diandra. Sis mesos per a cadascun no era una cosa agradable per a ningú. Ara ja està tot arreglat i la casa és cent per cent nostra, de la Catherine i meva", ha explicat a Última Hora l'intèrpret d'Instint bàsic. De fet, aquesta incomoditat ara confessa de l'actor per haver de compartir la casa ja s'havia fet manifesta temps abans. Concretament, quan van decidir posar a la venda la propietat, una intenció que no va reeixir a causa del preu que en demanaven. "Els meus fills seguiran venint, i els meus nets i els seus fills. Estic segur que durant generacions aquesta illa serà seva. Aquesta casa és de la meva família i ho seguirà sent. Al Cameron, el Dylan i la Carys els encanta. La meva filla parla perfectament l'espanyol", afegia l'actor al mitjà esmentat.

Michael Douglas amb la seva esposa des de l'any 2000, Catherine Zeta-Jones

El 2014 Douglas i Diandra van posar-la a la venda per 50 milions d'euros. Una xifra tan exageradament alta que no va aconseguir cap comprador i que van haver de rebaixar substancialment fins a 30 milions. No obstant, les hores baixes de l'economia no els van acompanyar i l'any passat van decidir retirar-la de la venda. Aquest estiu el matrimoni de Douglas i Zeta-Jones ha estat a l'illa des del maig. No ha transcendit la quantitat que l'actor ha pagat a la seva exdona per la seva meitat de S'Estaca. No es pot perdre de vista que la quantitat serà alta, tot i que potser per sota dels 38 milions de dòlars que n'hauria obtingut el 2000 quan es va separar, tal com van publicar llavors diversos mitjans.

stats