Successos
Societat 22/05/2023

Més de 200 persones denunciades al Mallorca Live per possessió de drogues

La Guàrdia Civil ha fet balanç de la seva actuació al festival, que va concentrar 65.000 persones en tres dies

ARA Balears
1 min
Agents de la Guàrdia Civil aquest cap de setmana al Mallorca Live Festival.

PalmaLa Guàrdia Civil ha difós aquest dilluns el seu balanç del Mallorca Live Festival, que va concentrar durant tres dies prop de 65.000 persones. Tot i que destaquen que no hi ha hagut incidents greus, el cos policial ha informat que va denunciar 220 persones per possessió de petites quantitats de droga, dues per arma blanca, 36 per conduir sota els efectes de l'alcohol i 12 per conduir sota els efectes de les drogues.

Sobre la seva actuació, la Guàrdia Civil de les Illes ha destacat que ha multiplicat els esforços per garantir la seguretat ciutadana i viària. Així, el cos policial va dissenyar nombrosos dispositius per garantir que l'esdeveniment es desenvolupàs amb normalitat i va desplegar efectius especialitzats en control de masses tant a l'interior del recinte com als voltants.

Quant als mitjans que van utilitzar, destaquen l'ús de drons equipats amb càmeres de vídeo amb capacitat de fer enregistraments nocturns. A més, totes les unitats de la Guàrdia Civil es van coordinar amb la Policia Local de Calvià en les tasques de protecció als assistents.

Concretament, hi van participar la Usecic (Unitat de Seguretat Ciutadana), Gedex (Grup Especial de Desactivació d'Explosius), l'Agrupació de Trànsit, l'helicòpter del Servei Aeri, la unitat cinològica acompanyada de cans, patrulles de seguretat ciutadana i agents del GRS (Grup de Reserva i Seguretat), arribats des de la Península.

stats