Societat 07/12/2023

Més de 2.300 persones han visitat el Llatzeret de Maó aquesta temporada

Per franges d'edat, els majors de 12 anys són el públic més nombrós, amb 1.121 entrades tramitades

Iván Martín
1 min
Imatge de l'illa del Llatzeret, a Maó.

MAÓUn total de 2.373 persones han passat aquesta temporada turística per les visites guiades que ofereix el Llatzeret del port de Maó, una activitat que s'ha dut a terme de maig a octubre i que ha recaptat 32.454 euros.

Per franges d'edat, els majors de 12 anys són el públic més nombrós, amb 1.121 entrades tramitades. El segueixen les persones majors de 65 anys i les persones jubilades, amb 550 entrades venudes. A més, segons les estadístiques, l'agost i el setembre han representat els mesos amb més activitat al Llatzeret.

Les xifres d'assistència a les visites guiades d'aquest 2023 s'han incrementat respecte de les de la temporada turística de l'any passat. Entre maig i octubre de 2022 van assistir a les visites guiades a l'illot 2.028 persones i es van recaptar 26.847 euros amb aquesta activitat. Llavors, els majors de 15 anys i les persones jubilades foren el públic més nombrós.

"Les visites han tingut èxit, el grau de satisfacció dels visitants és molt alt i s'han incrementat els visitants respecte de l'any passat. Per tant, fem un balanç molt positiu de l'activitat i estam fent feina per contribuir a difondre el patrimoni històric del Llatzeret", ha valorat el conseller insular de Medi Ambient, Simón Gornés.

stats