Societat 27/09/2022

El mercat francès es deixa seduir per la cultura i la naturalesa de Menorca

La connexió directa de Vueling Menorca-París que es manté tot l'any ha cridat especialment l'atenció als assistents a la fira

Iván Martín
1 min
Expositor amb la proposta turística de Menorca.

MAÓLa cultura i la naturalesa són els aspectes més valorats pels assistents a la FTM Top Resa, la fira professional de turisme de referència a França, en referència a la destinació Menorca. Una expedició de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) hi ha assistit per negociar i analitzar l'evolució del sector, en una cita al centre de convencions Paris Porte de Versailles.

Segons el Consell, s'han mantingut una trentena de reunions amb agències emissores, periodistes i agències de comunicació, companyies, instagrammers i influencers. Entre els àmbits que més interès han generat es troba la Reserva de la Biosfera, el Camí de Cavalls i la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial per la Unesco. La tranquil·litat de Menorca, les reduïdes dimensions i la bona climatologia també atreuen els francesos, que es mostren partidaris a visitar-la en primavera i els mesos de tardor i hivern.

D'altra banda, la connexió directa de Vueling Menorca-París que es manté tot l'any ha cridat especialment l'atenció als assistents a la fira, que consideren l'illa una bona destinació per fer escapades. Pel que fa a les companyies, Corsica Ferries està molt satisfeta pel resultat de la connexió marítima Toulon-Menorca. Amb vista a la pròxima temporada, la previsió és avançar la planificació, que actualment opera des de principi d'abril a principi de novembre.

stats