Societat 04/08/2021

Menorca contracta 30 informadors Covid fins a mitjan octubre

Repartiran díptics informatius en els punts amb més densitat de persones

Iván Martín
1 min
Dues informadores covid durant una acció d'informació a Maó.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha anunciat aquest dimecres la contractació de 30 treballadors perquè facin tasques d'informador Covid als carrers de l'illa amb l'objectiu de recordar a residents i visitants les mesures de seguretat sanitària vigents.

Aquesta acció s'emmarca en la campanya 'No ho escampis!', promoguda conjuntament pel Consell de Menorca i l'àrea de Salut l'any passat. L'hospital Mateu Orfila col·labora amb la iniciativa preparant els treballadors, que entre aquest mes i mitjan octubre se situaran en els punts de major afluència de persones, com ara els centres històrics, les urbanitzacions, els mercats i les zones de bany. Estaran disponibles tres hores cada dia.

La presidenta del Consell, Susana Mora, ha recordat la necessitat de la campanya: "hem de ser contundents i no ens podem relaxar. A Menorca hi ha més moviment de gent, cosa que ens ajudarà a sortir de la crisi econòmica i social, però tenir més gent implica que sigui essencial complir les mesures de seguretat".

Els informadors repartiran un díptic en diferents idiomes per informar de l'ús obligatori de la mascareta, l'horari d'obertura de platges i parcs i les restriccions a l'àmbit de l'oci nocturn, així com dels horaris i aforaments dels restaurants.

stats