Societat 15/05/2020

La Policia investiga les amenaces que han rebut alguns càrrecs de MÉS per Mallorca

L'actual portaveu, Miquel Ensenyat; el coordinador de la formació, Antoni Noguera; l'exconseller de Turisme Biel Barceló i l'anterior coordinador, Guillem Balboa, han rebut cartes insultants i intimidatòries

Ara Balears
1 min
Antoni Noguera, batle de Palma

PalmaLa Policia Nacional està investigant l'enviament de cartes amb amenaces dirigides a diversos membres de MÉS per Mallorca, entre els quals hi ha el portaveu parlamentari, Miquel Ensenyat; l'actual coordinador, Antoni Noguera; l'anterior coordinador, Guillem Balboa, i l'exconseller Biel Barceló, segons han confirmat fonts de la formació a l'ARA Balears.

El primer a rebre una missiva al Parlament va ser Ensenyat. El missatge adreçat al portaveu parlamentari, de la persona encara per identificar, era clarament homòfob i contrari als plantejaments ideològics del partit. Com que anteriorment Ensenyat ja havia rebut aquest tipus de cartes no hi varen donar més importància, però posteriorment en varen arribar unes altres adreçades a Balboa, Noguera i Barceló.

Algunes d'aquestes cartes contenien retalls de premsa en els quals apareixien fotos dels càrrecs amb anotacions escrites a mà.

La Policia agafarà empremtes de tots els treballadors i dels càrrecs de la formació per descartar aquestes persones en la recerca de l'autor des fets, qui sembla que és una única persona, ja que, tot i que les cartes tenen noms de diferents persones, la cal·ligrafia és la mateixa.

stats