Societat 03/10/2019

70 plantes de marihuana i tres detencions: la Guàrdia Civil desmantella una xarxa de tràfic de drogues a la Part Forana

Durant l'operació s'han desarticulat dos punts de cultiu a Sineu i Consell

Ara Balears
1 min
20191003 marihuana consell

PalmaLa Guàrdia Civil ha desarticulat dos punts de cultiu i elaboració de droga i ha detingut tres individus com a presumptes responsables de dues plantacions de marihuana a Consell i Sineu.

Després de rebre diverses informacions sobre possibles cultius de marihuana, la Guàrdia Civil d'Inca va començar una recerca per localitzar-los. Així, després de fer unes quantes gestions, els guàrdies civils varen poder verificar que es tractava de dos punts molt actius, en els quals es feien labors de cultiu i assecat de la substància per distribuir-la.

20191003 marihuana sineu

En un primer moment es va desactivar un primer punt a la localitat de Consell, on varen ser detinguts dos homes, que eren els propietaris de l'habitatge. Hi varen localitzar una plantació a l'exterior d'una terrassa i una altra d'interior amb un sistema de ventilació, extracció d'olors i climatització, així com un lloc habilitat exclusivament per a l'assecat de les plantes.

Uns dies més tard es va localitzar el segon punt de cultiu, elaboració i venda de la substància a Sineu, on es va produir la detenció del seu responsable quan entrava a l'habitatge a atendre la

plantació. Entre els dos cultius es varen confiscar un total de 70 plantes de marihuana de grans dimensions. En tots dos serveis han col·laborat les policies locals de Consell i Sineu.

stats