Societat 22/02/2015

Per què les mares treballen tot el dia però no aconsegueixen acabar res

Triomfa a internet el vídeo en què una mare amb una nena petita demostra com, per molt que s'hi esforci, no li és possible tenir la casa neta i en ordre

Ara
1 min

BarcelonaVidres bruts, taques a la catifa, roba bruta, restes de menjar al sofà, joguines per tot arreu… El paisatge és familiar en qualsevol casa on hi ha un nen petit, que comença a caminar i es passa el dia explorant. En aquestes condicions, és possible mantenir la casa neta i en ordre? La resposta és que no. O això és, si més no, el que afirma Esther Anderson.

Anderson és l'autora de 'Perquè les mares no aconsegueixen acabar res', un vídeo que, literalment, ha arrasat a internet: 50 milions de visites en menys de 24 hores. Anderson i el seu marit són els autors d'un blog molt popular, 'Story of this Life', on documenten la seva vida quotidiana des que es van casar. Tots els seus vídeos són populars però l'últim, el que mostra la petita Ellia desfent tot allò que la seva mare fa, ha aconseguit una viralitat sense precedents. Sens dubte, és un fet que moltes mares, i pares, se senten identificats amb el paper d'Anderson.

stats