Societat 08/09/2021

Maó sobreviu sense incidents a la primera nit de les festes de Gràcia

La Policia Local ha denunciat tres locals i vuit persones per vulnerar la normativa covid

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Local controlant els carrers de Maó.

MAÓMaó s'ha despertat aquest dimecres amb nostàlgia, tristor per no poder celebrar les festes de la Mare de Déu de Gràcia, però amb l'alegria que en línies generals el comportament de la ciutadania envers les normes sanitàries ha estat responsable i respectuós.

La primera nit que preocupava les autoritats s'ha viscut sense sobresalts i amb tranquil·litat, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Maó. Les poques activitats programades per la institució per recordar la patrona no han desembocat en aglomeracions i macrobotellades, excepte alguns casos puntuals de concentracions reduïdes de joves bevent alcohol a la via pública.

Segons la Policia Local, la nit es va saldar amb tres denúncies interposades a bars del port de Maó per incomplir els aforaments i les normes covid. D'altra banda, es varen denunciar vuit persones per beure alcohol a la via pública i un habitatge per renous. A més, es varen sancionar dos joves per faltar al respecte a l'autoritat.

Mentrestant, el dispositiu de seguretat continua sent visible pels carrers del municipi. Activitats infantils, cerimònies religioses en honor a la Mare de Déu de Gràcia i els concerts de nit són els esdeveniments més concorreguts, tot i que sempre complint la normativa sanitària.

stats