Societat 01/05/2018

Prop de 350 persones es manifesten aquest 1 de maig a Eivissa malgrat el mal temps

Els sindicats UGT i CCOO han obert la manifestació sota el lema 'Temps de guanyar'

Efe
1 min

EivissaProp de 350 persones es manifesten aquest 1 de maig a Eivissa malgrat el mal temps.

La manifestació ha arrancat a la zona de les Figueretes a les 12 h, i només 30 minuts després els assistents s'han vist obligats a finalitzar la marxa a l'avinguda d'Espanya, davant el cèntric passeig de Vara de Rei, a causa de la intensitat de la pluja.

Els sindicats UGT i CCOO han obert la manifestació que, sota el lema 'Temps de guanyar', ha reclamat "igualtat, més ocupació, millors salaris i pensions dignes".

Encara que la pluja també ha impedit la lectura del manifest, els secretaris generals d'UGT i CCOO a l'illa, Fernando Fernández i Felipe Zarco, han expressat la seva satisfacció per la participació en la protesta.

"Fins i tot amb mal temps la gent ha respost a la crida dels sindicats perquè és un any en què hi ha molt per reivindicar", ha assegurat Felipe Zarco.

A la marxa també hi han assistit el PSOE i Podem, amb sengles pancartes, en les quals es reclamava 'Unes pensions dignes', en el lema socialista, i 'Ningú sense dret', en el de la formació morada.

Representants dels pensionistes d'Eivissa, d'associacions feministes i del col·lectiu sanitari de les Illes també s'han sumat a la manifestació.

stats