Societat 22/04/2021

La Mancomunitat del Pla de Mallorca ja té la seva Oficina d’Igualtat

L'objectiu és garantir un desplegament igualitari de les polítiques d’igualtat a aquests municipis

ARA Balears
1 min
La inauguració de l'Oficina d'Igualtat de la Mancomunitat del Pla

PalmaEls 14 municipis de la Mancomunitat del Pla de Mallorca ja disposen d’una Oficina d’Igualtat del Consell de Mallorca. Aquest dijous la nova oficina s'ha inaugurat amb l'objectiu de garantir un desplegament igualitari de les polítiques d’igualtat a aquests municipis. D'aquesta manera, els 14 pobles tindran un agent d’igualtat de manera exclusiva.

Durant la presentació del nou espai, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat el compromís dels 14 municipis en la igualtat i la lluita contra les violències masclistes a Mallorca. "Es tracta de construir plegats, des del municipalisme, una Mallorca feminista, igualitària i lliure de violències masclistes", ha remarcat Cladera. A més, la presidenta ha destacat que aquesta nova oficina permetrà començar a fer un pla d’igualtat de Mancomunitat, que sigui d’àmbit transversal en totes les àrees i als 14 municipis.

Aquesta és la quarta Oficina d’Igualtat de Mallorca. D'aquesta manera, el Pla de Mallorca, la zona Nord, la zona Raiguer i la zona Sud i Llevant disposen d'un agent específic per garantir i potenciar les polítiques i una gestió igualitària.

stats