Societat 03/06/2021

Els restauradors de Llucmajor no pagaran la taxa de les terrasses fins a final d'any

Aquesta mesura també afecta als que ocupen les places d'aparcament

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor./ M.B.

LlucmajorLlucmajor mantindrà el 100% de les terrasses dels bars i restaurants que ocupen les places d'aparcament i altres espais de la via pública fins al pròxim 31 de desembre. Segons informa el consistori en una nota, aquests locals continuaran sense pagar la taxa d'ocupació fins a la data acordada.

"És un compromís adquirit amb el sector de l'hostaleria, un dels que s'ha vist greument afectat per la pandèmia", explica el batle de Llucmajor, Eric Jareño. En aquest sentit, apunta que "ara pareix que la situació millora, i a poc a poc anam tornant a la normalitat" per això, considera que "és el moment d'apostar de veres per la reactivació econòmica i fer-los costat", diu.

En un principi, el permís per a l'ocupació de places d'aparcament i terrasses havia d'acabar en el moment que acabassin les mesures restrictives, però "pensam que no és suficient", afegeix el batle. L'objectiu d'aquesta mesura és donar una empenta als negocis locals i intentar "pal·liar els efectes que la crisi sociosanitària ha tingut en el sector de l'hostaleria i la restauració", apunta.

stats