Societat 26/10/2022

Arriben 34 migrants a les Balears en les darreres 24 hores

Tots els nouvinguts presentaven un aparent bon estat de salut

ARA Balears
1 min
Arriba una nova pastera a les Illes.

PalmaLa Delegació del govern espanyol a les Balears ha informat que aquest dimecres s'han interceptat diverses embarcacions a les costes de Mallorca, Cabrera i Eivissa amb 34 migrants a bord, en aparent bon estat de salut.

Primerament, la Guàrdia Civil ha detingut 21 persones que viatjaven en dues pasteres detectades en aigües de Mallorca, que han estat traslladades a Palma.

La primera embarcació ha estat interceptada al sud de Cabrera passades les dues de la matinada. En aquesta pastera hi viatjaven 15 persones, tots homes i d'origen magrebí.

La segona pastera l'han localitzada ja quan havien arribat a la costa i desembarcaven a l'illa. En aquest cas, els sis migrants que viatjaven a bord de l'embarcació han estat interceptats i detinguts a Cala Mondragó (Santanyí). Tots els detinguts també són homes d'origen magrebí.

Finalment, el darrer desembarcament s'ha produït a la platja d'Aigües Blanques del municipi de Santa Eulària a l'illa d'Eivissa. En aquest cas, la Policia Local i la Guàrdia Civil han interceptat 13 persones al voltant de les 15:30 hores.

stats