Societat 15/09/2023

L'OCB presenta una nova edició de Tots Plegats, el projecte per promoure l'ús social del català

Els assistents podran gaudir d'un gran nombre d'activitats que es duran a terme durant tot el mes d'octubre

ARA Balears
1 min
Cartell del programa 'Tots Plegats'

PalmaL'Obra Cultural Balear (OCB) ha anunciat aquest dijous l'inici d'una nova edició del projecte Tots Plegats, una eina que té com a objectiu principal promoure l'ús social de la llengua catalana entre catalanoparlants i no catalanoparlants. Tots Plegats va néixer el 2008 i en els darrers 15 anys han fet feina de manera diversa i contínua per lluitar i potenciar la llengua, els costums propis i la cultura catalana.

A través d'un comunicat, l'OCB ha informat que l'edició d'enguany començarà el proper dijous 5 d'octubre i s'allargarà fins al 26 del mateix mes. Entre els actes i activitats que s'hi duran a terme destaquen escoles de ball de bot, associacions de glosadors, cellers mallorquins i experts del món de la cultura d'arreu de l'illa de Mallorca. A més, un dels altres propòsits del programa és oferir un espai per a tots aquells que no són catalanoparlants puguin tenir un entorn segur on aprendre i practicar la llengua.

Des de l'Obra Cultural Balear han informat que els interessats a inscriure's en el projecte, als quals es recomana tenir un nivell bàsic de català, poden fer-ho telefonant al 971 723 299 o enviant un correu electrònic a secretaria@ocb.cat. A més, han detallat que tant usuaris com organitzadors i col·laboradors poden trobar més informació a la pàgina web del projecte.

stats