Mobilitat
Societat 21/02/2023

L'Associació d'Usuaris del Tren denuncia la "manca de previsió" del servei de SFM el cap de setmana de la Rua

Critiquen que no es planificassin trajectes especials nocturns i diürns

ARA Balears
1 min
Cues per entrar a l'estació de tren de Lloseta el cap de setmana de la Rua.

PalmaL'Associació d'Usuaris del Tren de Mallorca ha denunciat aquest dimarts la "manca de previsió" del servei de SFM durant el cap de setmana de la Rua. "Una vegada més, volem mostrar la nostra queixa a SFM per no planificar serveis especials nocturns i diürns amb motiu de la celebració de la Rua en diverses poblacions de l'illa".

L'entitat no entén com pot ser que "un any més" no s'hagin planificat més freqüències durant la nit i la matinada de dissabte a diumenge, així com diumenge horabaixa, que "el servei es va veure desbordat per la massiva afluència de persones que volien gaudir de la festivitat". L'associació assenyala que el servei diürn habitual del cap de setmana i els darrers serveis del dissabte no varen ser suficients. En aquest sentit, exposen que els trens "anaven plens de gom a gom i va haver-hi moltes dificultats per tornar de matinada".

Per tot això, sol·liciten a SFM "més previsió i planificació en dades assenyalades" i que pel Carnestoltes de l'any que ve s'estableixin serveis especials nocturns la nit del dissabte i reforços del servei diürn per al diumenge de la Rua.

stats