Societat 11/08/2023

L'artista Marco Mezquida serà el pregoner de les festes de Gràcia de Maó

És considerat un dels artistes més brillants i prometedors de l’escena musical al país

Iván Martín
1 min
Marco Mezquida actuant a Menorca.

MAÓMarco Mezquida serà l’encarregat de fer el pregó de les festes de la Mare de Déu de Gràcia 2023. El pianista maonès d’acreditada trajectòria internacional ha estat escollit per l’Ajuntament per a aquest encàrrec, que suposa una mostra de reconeixement a aquest artista.

El pregó, que es farà des del balcó de l’Ajuntament, serà dimecres 6 de setembre i precedirà el tradicional cant de l’Es Mahón. Mezquida és considerat, actualment, un dels artistes més brillants i prometedors de l’escena musical al país. Va néixer a Maó el 1987, va estudiar a l’ESMUC de Barcelona i, des d’aleshores, ha gravat una vintena de discos tant amb projectes propis com acompanyat d’alguns dels millors músics en l'àmbit espanyol.

L’artista maonès ha actuat en escenaris de 35 països com són Tokio Jazz, Kolnër Philharmonie, Konzerthaus de Viena, Jazz Na Fabrica de Sao Paulo, Hong Kong Arts Festival, San Sebastián Jazzaldia, Belgrade Jazz, ElbPhilharmonie d'Hamburg, Parco della Musica de Roma, el teatre Café des Arts de París o l'Auditorio Nacional de Madrid. A més, ha estat guardonat amb una desena de premis, com el Premi Ciutat de Barcelona, l'Enderrock al millor disc de l’any i Músic de l’Any en quatre ocasions per l’AMJM.

stats