Societat 08/05/2021

L'Ajuntament de Palma tanca els accessos a la platja de Cala Major perquè s'hi superava el 90% de l'aforament

La Policia Local hi ha prohibit l'entrada devers les 17.30 hores

ARA Balears
1 min
La platja de Cala Major.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha tancat aquest dissabte horabaixa els accessos a la platja de Cala Major perquè s'hi superava el 90% de la cabuda recomanada, que segons la resolució d'aforaments del Consistori en aquesta platja és de 1.250 persones.

Segons ha informat Cort en un comunicat, la Policia Local ha tancat els accessos a la platja de Cala Major devers les 17.30 hores d'aquest dissabte. L'Ajuntament de Palma ha assenyalat que l'aforament recomanat és l'únic que garanteix la distància mínima d'1,5 metres entre persones.

Desescalada

Cal recordar que aquest divendres la presidenta del Govern, Francina Armengol, va donar el sus a la desescalada, que serà en tres fases. "És el moment d'obrir", va declarar després del Consell de Govern extraordinari que aprovà un nou pla de mesures per a les dues properes setmanes. La primera fase de la desescalada comença aquest diumenge, amb l'aixecament de l'estat d'alarma. La segona arribarà el 23 de maig i –15 dies després– el 6 de juny, la tercera. En aquesta darrera, Armengol espera que "tinguem un escenari totalment diferent" de l'actual i haver arribat a "la normalitat", tot i que ja ha avançat que es mantindrà l'ús de mascaretes i la desinfecció de mans.

stats