Societat 10/03/2022

L'Ajuntament de Palma posa en marxa el Servei d'Assessorament a entitats

L'objectiu és informar i orientar per tal de promoure i enfortir el teixit associatiu

ARA Balears
1 min
Cort ha presentat aquest dijous el nou servei.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dijous el Servei d'Assessorament a entitats a tres casals de barri de la ciutat, Santa Catalina, s'Escorxador i Son Gotleu. La iniciativa neix amb l'objectiu d'informar i orientar les entitats ciutadanes per tal de promoure i enfortir el teixit associatiu.

Segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo, "és important fer arribar els recursos i serveis de l'Ajuntament a l'àmbit de l'associacionisme. Tenim en compte les peculiaritats i inquietuds de les entitats. Des de l'àrea apostam per l'enfortiment del teixit associatiu i oferim assessorament i acompanyament a tota classe d'entitats".

Cort ha assenyalat que el nou servei, que atendrà en horari de matí i horabaixa, oferirà suport específic relacionat amb l'administració electrònica. En aquest sentit, Jarabo ha apuntat que "l'administració digital suposa dificultats a bona part de les entitats, que s'han d'adaptar a aquesta nova manera de relacionar-se amb les administracions públiques". És per això, ha puntualitzat el regidor, que "pensam que s'ha d'incloure el suport municipal al servei que prestam a les entitats veïnals per afavorir la cohesió social i la dinamització dels barris."

Per accedir a aquest servei cal sol·licitar cita enviant un correu electrònic al casal de barri al qual es vulgui acudir. Una vegada rebuda la sol·licitud, el casal de barri es posarà en contacte amb l'entitat, per acordar la cita.

stats