Societat 16/08/2019

Les Kellys es concentraran el pròxim 25 d'agost per reclamar millores laborals

Demanen que es posi fi a la sobrecàrrega de treball que pateix el col·lectiu i que s'investigui l'assetjament laboral que sofreixen moltes de les cambreres de pisos

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'una manifestació de les Kellys

PalmaL'associació Kellys Unió Balears ha convocat la tercera concentració de cambreres de pis en reivindicació de millores laborals per al sector, entre elles la jubilació anticipada, el pròxim 25 d'agost a partir de les 19 h a la plaça d'Espanya.

L'entitat reclama que es posi fi a la sobrecàrrega de treball que pateix el col·lectiu i que s'investigui l'assetjament laboral que sofreixen moltes de les cambreres. També critiquen que les empreses externalitzin aquesta àrea i demanen un treball digne.

L'associació ha fet extensiva als sindicats la convocatòria de concentració del 25 d'agost i ha animat a acudir de blanc a la manifestació. Les Kellys reclamen, a més, que "les autoritats de l'illa no poden faltar", com a testimonis de la insistència per aconseguir que la situació del col·lectiu canviï, així com els diferents partits polítics als quals demanen que donin suport a les seves reivindicacions.

stats