Societat 06/09/2020

La justícia belga cita Valtònyc aquest dimarts amb motiu de la seva segona sentència

El raper espera rebre el veredicte després que el Tribunal de Primera Instància rebutjàs el 2018 els tres delictes pels quals va ser condemnat

Ara Balears
1 min
El raper mallorquí Josep Miquel Arenas, Valtònyc.

PalmaEl Tribunal d'Apel·lació de Gant, a Bèlgica, ha citat Josep Miquel Arenas, Valtònyc, aquest dimarts, 8 de setembre, segons ha informat el servei de comunicació del raper. El mallorquí espera rebre la segona sentència al país després que el Tribunal de Primera Instància rebutjàs el setembre de 2018 els tres delictes pels quals va ser condemnat.

Davant el recurs de l'acusació a aquesta primera sentència favorable, el Tribunal d'Apel·lació va formular una qüestió prejudicial al Tribunal de la Unió Europea sobre l'aplicació que fa la justícia espanyola d'un codi penal posterior als fets, que el juny de 2019 va dictaminar contrària a l'acusació.

El servei de comunicació del raper ha assenyalat que Valtònyc respon per segona vegada a la justícia belga mentre enllesteix el seu quart àlbum editat en aquest país, que té previst llançar abans no acabi l'any. Al mateix temps, el comunicat emès recalca que el rei emèrit citat a les cançons objecte de la condemna espanyola al raper "es troba fugit en un lloc desconegut perseguit per múltiples investigacions de corrupció multimilionària".

stats