Successos
Societat 05/04/2024

Investiguen un home per conduir gat i sense carnet i provocar un accident a Palma

El conductor triplicava la taxa d'alcohol permesa quan va impactar amb el seu vehicle contra un altre que estava estacionat

ARA Balears
1 min
El vehicle va impactar contra un altre que estava estacionat.

PalmaLa Policia Local de Palma investiga un home per un presumpte delicte contra la seguretat viària després de provocar un accident al carrer de Bellpuig. L'home conduïa sota la influència de l'alcohol i sense carnet. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc dia 2 d'abril, al voltant de les 19.35 h, quan el cotxe de l'investigat va impactar contra un altre que estava estacionat. L'home, de 46 anys, va donar una taxa de 0,92 mil·ligrams per litre d'alcohol en aire expirat, és a dir, triplicava el màxim permès.

El conductor duia dins el cotxe un paquet de 12 llaunes de cervesa, cinc de les quals estaven buides. A més, durant l'escorcoll, es va notificar que a l'investigat ja li constava una retirada judicial del permís de conducció per un període de deu mesos.

D'aquesta manera, la Policia va procedir a la retirada del vehicle al mateix temps que s'informava el conductor de la seva condició d'investigat, motiu pel qual haurà de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui citat.

stats