Societat 11/08/2022

Investiguen un empresari d'Eivissa per fondejar damunt posidònia

Evaristo Soler Cardona és l'administrador de Rescuescub, una companyia d'embarcacions nàutiques, i està acusat d'un delicte contra la flora i la fauna

ARA Balears
1 min
Impacte d'un fondeig a "morts" a una badia.

PalmaEl Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona) investiga l'empresari Evaristo Soler Cardona, administrador de l'empresa eivissenca Rescuesub. Soler s'enfronta a un presumpte delicte contra la flora i la fauna, segons ha avançat elDiario.es i han confirmat fonts del cos policial a l'ARA Balears aquest dijous.

Concretament, l'empresari està imputat per col·locar morts –pesos submergits– damunt posidònia per amarrar vaixells. Tot i això, la Guàrdia Civil no ha precisat si l'investiguen per fer aquesta pràctica com a particular o com a propietari de l'empresa.

D'acord amb la informació publicada per elDiario.es, Soler està investigat per un ampli historial de presumptes infraccions administratives relacionades amb les activitats de la seva empresa. Rescuesub es dedica al lloguer, compra, venda, reparació i manteniment d'embarcacions i objectes nàutics, així com a l'ensenyament i a feines subaquàtiques, segons la informació pública de la companyia.

stats