Societat 26/12/2021

Intoxicades dues persones i desenes de desallotjats per un incendi a Palma

Es desconeixen les causes del foc, que des del tercer pis s'ha propagat fins al quart

ARA Balears
1 min
Imatge de l'edifici en flames.

PalmaUn incendi en un habitatge de Palma deixa dues persones intoxicades per inhalació de fum. L'accident, que ha passat en una comunitat de pisos del carrer Polvorí, s'ha declarat quan gairebé eren les 8 del matí. Segons ha informat Bombers de Palma, l'incendi ha estat a un tercer pis i s'ha propagat fins al quart. Encara es desconeixen les causes dels fets, però se sap que les flames han començat a la cuina.

El foc ha afectat greument tres habitatges: la casa on s'ha originat el foc, que ha quedat completament incendiada, i dos habitatges més, especialment les zones de la cuina i bugaderia. Altres cases han sofert danys lleus a causa del fum i s'hi han romput vidres.

Segons la Policia Local, no s'han hagut de lamentar danys personals, però desenes de veïns han estat desallotjats. A més, una bombera, que treballava en primera línia, ha sofert un cop de calor i s'ha retirat un moment. Una vegada recuperada, ha tornat a les tasques amb normalitat.

El foc s'ha estabilitzat a les 10 del matí i les dues persones intoxicades no corren perill, ja que es tracta d'una infecció lleu.

stats