Festes de Sant Joan
Societat 25/06/2024

Ferit un altre genet en una caiguda a les festes de Sant Joan de Ciutadella

Dos caixers més varen resultar ferits diumenge: un després de rebre una coça d'un cavall i l'altre per caure

ARA Balears
2 min
Un cavaller en el Caragol des Born de Ciutadella.

PalmaUn altre genet ha resultat ferit, aquest per una caiguda, a les festes de Sant Joan de Menorca. L'accident ha tingut lloc aquest dilluns, quan el caixer pagès de Tramuntana, Toni Bosch, ha hagut de ser traslladat a una clínica per una caiguda a cavall quan es trobava a la zona de la catedral.

El genet ha sofert una ferida al cap per la qual ha hagut de rebre punts de sutura. Es trobava conscient en el moment dels fets, però per prevenció s'ha decidit traslladar-lo per fer-li proves.

D'altra banda, un altre genet, caixer senyor, ha sofert una caiguda a la plaça del Be, però ha tornat a muntar i ha continuat amb la cavalcada.

Altres dos caixers varen resultar ferits diumenge

Així mateix, el diumenge, un genet de 58 anys va haver de ser ingressat a l'hospital Mateu Orfila (Maó), després de rebre una coça d'un cavall en una cama poc abans del Caragol del Born. L'home serà intervingut en els dies vinents.

Aquest mateix dia, també va resultar ferit el caixer capellà de les festes, Josep Manguán, després de caure del cavall. No va poder continuar amb la cavalcada i ho va fer el seu substitut, Joan Camps.

Segons ha recollit Europa Press, l'home va ser traslladat a la Clínica Juaneda per una possible fractura de costelles. Es trobava conscient, però tenia dificultats per respirar.

A més, a les urgències de l'hospital també han atès un jove de 18 anys per una ferida en un dit, que varen suturar. Està previst que rebi l'alta aviat. Un home de 32 anys també va resultar ferit durant el Caragol i va ser atès al centre de salut Canal Salat de Ciutadella.

A banda d'aquests incidents, la nit va transcórrer "amb normalitat", segons han indicat des de l'Ajuntament. L'operatiu coordinat per la Policia Local va dur a terme 20 intervencions i dos trasllats: 11 assistències al Caragol del Born, cinc en el de Santa Clara, dos a les Voltes i dos a les avellanes.

stats