Medi Ambient
Societat 23/11/2023

Els indignats de Tramuntana duran les seves reivindicacions al Congrés

Sumar MÉS demanarà a Grande-Marlaska pels problemes a la carretera Ma-10

1 min
El portaveu dels Indignats i el diputat de Sumar MÉS atenent els mitjans

PalmaEls veïns que integren el col·lectiu Indignats Tramuntana duran les seves reivindicacions al Congrés de la mà del diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, que ha registrat tot un seguit de preguntes dirigides al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska. "La Plataforma es va posar en contacte amb nosaltres i hem plantejat una bateria de preguntes que no han estat contestades fins ara als veïns".

A través d'aquesta iniciativa, el Ministeri està obligat a contestar per escrit en un termini màxim de tres mesos. En concret, s'han presentat dos blocs de preguntes, un sobre les mesures que s'han previst aplicar a l'Ma-10 per reduir l'incivisme i posar fi als problemes de renou i sinistralitat provocats per les carreres de motos, i un altre sobre les dades de seguiment que s'han fet fins ara.

"Les queixes dels veïns no s'han atès per part de les institucions. Esperem que contestin per escrit a un diputat i poder-ne fer un seguiment periòdicament", ha explicat Vidal.

Per la seva banda, Xisco Castanyer, representant del col·lectiu Indignats Tramuntana, ha ratificat que no ha canviat res i que tot i que fa unes setmanes es varen reunir amb el conseller insular de Mobilitat, Fernando Rubio, "s'han posat en marxa algunes mesures, que no sabem quan es duran a terme, de càmeres i de control de velocitat, però si aquestes mesures no són vigilades per la Direcció General de Trànsit no servirà de res".

El representant veïnal ha confirmat que continuaran amb les mobilitzacions "perquè hem vist que és el que funciona millor. Hem estat quatre anys fent reunions amb les administracions i ha servit de poc", ha lamentat.

stats