Societat 01/06/2021

Inca ofereix més de 500 places per escoles d'estiu i campus de tecnificació

Esta dirigit als infants de tres a dotze anys

ARA Balears
1 min
Nins en el primer dia d'escola

IncaInca ofereix més de 500 places per escoles d'estiu i campus de tecnificació durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre a infants de tres a 12 anys. "Com cada any, la nostra finalitat és garantir que existeixi una oferta molt variada pel temps d'oci amb activitats atractives per aquest col·lectiu i, alhora, que respongui a les necessitats dels joves i els pares i mares", explica el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero, en una nota.

Aquest campus, que es durà a terme al CEIP Miquel Duran i Saurina i al CEIP Ponent, combina la pràctica esportiva amb activitats de lleure, com per exemple tallers manuals, activitats lúdiques i artístiques. D'altra banda, s'han posat també en marxa cursets de natació i classes dirigides sota el nom d'"Estiu Actiu".

De forma paral·lela, també es desenvolupen en el municipi molts més campus i escoles d'estiu, de la mà d'entitats, associacions i clubs esportius d'Inca. L'oferta inclou des d'escoles d'estiu basades en activitats d'oci a campus esportius enfocats en la tecnificació d'una disciplina concreta, com per exemple el futbol o tenis, entre altres.

Cal destacar també, que a partir d'aquest dimarts l'Ajuntament d'Inca ha reobert les piscines del poliesportiu municipal Mateu Cañellas. L'horari pel bany lliure és de dilluns a divendres de les 17.00 h a les 20.00 h, i dissabtes de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 20.00 h. A partir del 23 de juny s'ampliaran els horaris.

stats