Orgull LGTBI
Societat 16/07/2022

Inca s'entrona capital de l'Orgull

Les xarxes bullen amb la jornada de reivindicació, festa i tolerància que va viure ahir el municipi

ARA Balears
1 min
Imatge de l'Orgull a Inca.

PalmaDesprés de la fallida Pride Week de Palma, Inca es coronava ahir com la capital de l'Orgull illenc, després de reunir centenars de persones per mostrar el seu suport al col·lectiu LGTBI. La jornada va començar a les 19.30 hores al quarter General Luque i la comitiva va arribar a la plaça d'Espanya del municipi cap a les 21.00 hores. Amb tot, Inca es va omplir de joves, famílies i persones majors que s'unien a les reivindicacions, per demostrar que la ciutat és oberta, tolerant i inclusiva.

L'ambient que es va viure ahir a Inca.
La plaça d'Espanya d'Inca, plena de gent durant l'Orgull inquer.

Amb el hashtag #OrgullosamentInca, l'esdeveniment ha causat furor a les xarxes socials, que s'han omplit de fotografies plenes de reivindicació, ambient i colors.

El batle d'Inca, Virgilio Moreno, també ha celebrat al seu perfil de Twitter que els carrers s'hagin omplit de festa, diversitat, respecte i de lluita en la defensa dels drets de les persones LGTBI.

També ha estat el cas dels Socialistes d'Inca, que han mostrat el seu compromís a promoure una societat més diversa, oberta, tolerant i inclusiva.

stats