Orgull LGTBI
Societat 16/07/2022

Inca s'entrona capital de l'Orgull

Les xarxes bullen amb la jornada de reivindicació, festa i tolerància que va viure ahir el municipi

ARA Balears
1 min
Imatge de l'Orgull a Inca.

PalmaDesprés de la fallida Pride Week de Palma , Inca es coronava ahir com la capital de l'Orgull illenc , després de reunir centenars de persones per mostrar el seu suport al col·lectiu LGTBI. La jornada va començar a les 19.30 hores al quarter General Luque i la comitiva va arribar a la plaça d'Espanya del municipi cap a les 21.00 hores. Amb tot, Inca es va omplir de joves, famílies i persones majors que s'unien a les reivindicacions, per demostrar que la ciutat és oberta, tolerant i inclusiva.

L'ambient que es va viure ahir a Inca.
La plaça d'Espanya d'Inca, plena de gent durant l'Orgull inquer.

Amb el hashtag #OrgullosamentInca, l'esdeveniment ha causat furor a les xarxes socials, que s'han omplit de fotografies plenes de reivindicació, ambient i colors.

El batle d'Inca, Virgilio Moreno, també ha celebrat al seu perfil de Twitter que els carrers s'hagin omplit de festa, diversitat, respecte i de lluita en la defensa dels drets de les persones LGTBI.

També ha estat el cas dels Socialistes d'Inca, que han mostrat el seu compromís a promoure una societat més diversa, oberta, tolerant i inclusiva.

stats