Societat 04/05/2021

Els illencs podran demanar cita per ser vacunats contra el covid-19 des de les farmàcies

Fins ara, més de 10.000 persones han demanat cita per mitjà del sistema electrònic 'Bitcita'

ARA Balears
1 min
Una farmàcia de Palma.

PalmaEls ciutadans de les Illes podran demanar la cita per ser vacunats contra el coronavirus a les farmàcies. La Conselleria de Salut ha arribat a un acord amb el Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) perquè els illencs que així ho vulguin puguin sol·licitar la cita en aquests establiments i per mitjà del web 'Bitcita'.

L'objectiu d'aquesta acció és "orientar i ajudar els ciutadans amb menys coneixements informàtics", apunten en un comunicat. Salut ha detectat, a través del telèfon d'InfoVacunaCovid, moltes telefonades d'usuaris que desconeixen el maneig d'eines digitals o que no disposen de connexió a internet. Davant aquesta situació, han demanat la col·laboració del COFIB per agilitzar el procés a aquesta població.

Cal recordar que el web de 'Bitcita' es va posar en marxa el 16 d'abril i, fins avui, més de 10.000 ciutadans l'han emprat per sol·licitar hora per vacunar-se contra el coronavirus. Es va dissenyar perquè fos intuïtiva i fàcil d'usar. L'única informació que s'ha d'introduir és el DNI o CIP autonòmic amb la data de naixement. En aquests moments poden demanar cita les persones nascudes entre els anys 1952 i 1961.

stats